Le Coin

cégtörténet

A LE COIN története


1996  Magánvállalkozásként megalakul az első nyomdaipari vállalkozásunk, amely egyszerű reklámhordozók nyomdai kivitelezésével és gyártásával foglalkozott.  Ám a gyártás orientált profil lassan, de biztosan gyarapodott így, nemcsak új digitális és más nyomógépeket vásároltunk, de igény mutatkozott egy testhez álló székhely kialakítására, ahol megrendelőinket illőn fogadhatjuk.

Így 2006-ban, a hatodik kerületi Zichy Jenő utcai irodába költözünk. A változás jótékonyan hat megrendelőinkre és a fejlesztésekre egyaránt. A növekedő példányszámok és a magasabb minőség kiszolgálására tovább fejlesztettük gépparkunkat bővítettünk, digitális nyomdagépeket vásároltunk, beszereztük az első kártya nyomtatónkat, és ebben az időben fordult érdeklődésünk a honlapok tervezése és az ezzel kapcsolatos szolgáltatások valamint a teljes körű grafikai kiszolgálás irányába, mely komoly szakirányú munkaerőt igényeltek, ezért új kollégákkal is gyarapodtunk.

2008. Ez az év a jelenlegi, Lovag utcai központba költözés időpontja. Itt alakítottuk ki a mára szerteágazó szakterületeink csomópontját, és az elképzeléseinknek megfelelő ügyfélfogadó helyiséget kezdetben 200 m2-en.

2009-ben a meglevő helyiségeinket nem csak teljesen felújítottuk, de alapterületét 300 m2-re növeltük, hiszen új nagyformátumú vizes bázisú és Eco Solvent nyomtatónkat is megvásároltuk. Gépeinket az előkészítéstől üvegfallal, hermetikusan leválasztottuk, így megrendelőink is bepillantást nyerhetnek ebbe a munkafolyamatba.

2010-re két vidéki telephelyet alakítottunk ki. Az egyik Hajdúhadházon, ahol a digitális nyomó - és kötészeti berendezéseinket egy részét üzemeltetjük illetve Dunabogdányban, ahol a nagyformátumú nyomdagépeinket és egyéb kötészeti gépeinket működtetjük.

Ebben az évben került megvásárlásra egy új fejlesztésű Bio Solvent táblanyomtató berendezés, mely a növényi olaj alapú festéknek köszönhetően, teljes mértékig környezetbarát, sőt a nyomatok megnövekedett élettartamát eredményezi.

2011-ben bővítettük az üzemhelyiségünket további 100m2-rel, melynek kialakításánál törekedtünk megfelelni, a legújabb munkakörnyezeti, munkavédelmi és biztonsági elvárásoknak. Az állandó páratartalmú, klimatizált, és speciális világítással ellátott gyártótér nagyban megkönnyíti a gyártási folyamatokat.

2009 óta cégünk folyamatosan indul Európai Uniós pályázatokon, melyeket siker koronázott immár három alkalommal.

A sokféle tevékenységi kört, alágazatokba tömörítettük, valamint újakat is nyitottunk, megkönnyítve ezzel a rendelkezésre állást.

A tájékozódás könnyítése érdekében a különböző nyomdaipari termékeket megrendelői igény és technológia szerint csoportosítottuk, mint plasztikkártya gyártás, digitális nyomtatás, plakát nyomtatás, és a főként mérnöki irodák tevékenységét kielégítő tervrajzmásolást. A dekorációs megrendelések is külön oldalt kaptak, úgy, mint a weblapokkal kapcsolatos szolgáltatások. 

Egy nagy kapacitású saját szervernek köszönhetően, az általunk tervezett weboldalakat magunk üzemeltetjük, és ügyfeleink részére webhosting szolgáltatást tudunk nyújtani.

Külön említendő a jogi és adó tanácsadási, tevékenységünket. Foglalkozunk a környezetvédelmi termék díjjal és a jövedéki adóval kapcsolatos szaktanácsadással.
 
Plasztik-kártya.hu Kirakat-matrica.hu Webbel.hu Környzetvédelmi-termékdíj.hu Plakát-nyomtatás.hu Roll-up.hu
 
 

Le Coin Kft.

1066 Budapest, Lovag utca 16.

Telefon: +36 1 373 0586, Fax: +36 1 373 0587
E-mail: info@lecoin.hu

Új Magyarország Fejlesztési Terv